Strona główna
/
Pogoda Villar Perosa
/
Warunki górskie i narciarskie dla Villar Perosa
6 czerwca
00:35
Warunki górskie i narciarskie
Sestrière - Via Lattea
w 2700 m
aktualnie
5°
temp. odczuwalna 2°
40
km/h
90-min prognoza
zachmurzenie zmienne
Sestrière - Via Lattea
Montgenèvre
Bardonecchia
Val Cenis
Pogoda w 2700 m
dziś
jutro
Przedpołudnie
6
°
temp. odczuwalna 2°
Popołudnie
9
°
temp. odczuwalna 6°
usłonecznienie
7 h
Indeks UV
średni
4
moderate
Porywy wiatru
55 km/h
Pogoda w 2500 m
dziś
jutro
Przedpołudnie
7
°
temp. odczuwalna 4°
Popołudnie
11
°
temp. odczuwalna 8°
usłonecznienie
7 h
Indeks UV
średni
5
moderate
Porywy wiatru
70 km/h
Pogoda w 2700 m
dziś
jutro
Przedpołudnie
6
°
temp. odczuwalna 3°
Popołudnie
9
°
temp. odczuwalna 6°
usłonecznienie
5 h
Indeks UV
średni
4
moderate
Porywy wiatru
55 km/h
Pogoda w 2700 m
dziś
jutro
Przedpołudnie
6
°
temp. odczuwalna 3°
Popołudnie
10
°
temp. odczuwalna 7°
usłonecznienie
6 h
Indeks UV
średni
4
moderate
Porywy wiatru
70 km/h
Radar wiatru
Ośrodek narciarski
zamknięte
wysokość n.p.m.
1380 - 2790 m
Wysokość pokrywy śnieżnej
0 cm (Dolina), 0 cm (Wzgórze)
Stan trasy
zamknięta
Wyciągi otwarte
0 z 70
Zjazd do doliny
niemożliwy
Trasy biegowe
40 km
Głębokość świeżego śniegu
brak świeżego śniegu
Ośrodek narciarski
zamknięte
wysokość n.p.m.
1820 - 2570 m
Wysokość pokrywy śnieżnej
0 cm (Dolina), 0 cm (Wzgórze)
Stan trasy
zamknięta
Wyciągi otwarte
0 z 29
Zjazd do doliny
niemożliwy
Trasy biegowe
23 km
Głębokość świeżego śniegu
brak świeżego śniegu
Ośrodek narciarski
zamknięte
wysokość n.p.m.
1300 - 2710 m
Wysokość pokrywy śnieżnej
0 cm (Dolina), 0 cm (Wzgórze)
Stan trasy
zamknięta
Wyciągi otwarte
0 z 21
Zjazd do doliny
niemożliwy
Trasy biegowe
21 km
Głębokość świeżego śniegu
brak świeżego śniegu
Ośrodek narciarski
zamknięte
wysokość n.p.m.
1410 - 2740 m
Wysokość pokrywy śnieżnej
0 cm (Dolina), 0 cm (Wzgórze)
Stan trasy
zamknięta
Wyciągi otwarte
0 z 29
Zjazd do doliny
niemożliwy
Trasy biegowe
12 km
Głębokość świeżego śniegu
brak świeżego śniegu
Warto to wiedzieć
Czym się różni zawieja od zamieci?
JavaScript is required to view this page.