Strona główna
/
Pogoda Saint Paul
/
Warunki górskie i narciarskie dla Saint Paul
Warunki górskie i narciarskie
Hyland Hills
w 300 m
aktualnie
-1°
temp. odczuwalna -5°
10
km/h
90-min prognoza
zachmurzenie
Hyland Hills
Afton Alps
Buck Hill
Elm Creek
Ośrodek narciarski
otwarte
Długość trasy
0 km
wysokość n.p.m.
260 - 310 m
Wysokość pokrywy śnieżnej
91 cm (Dolina), 121 cm (Wzgórze)
Stan trasy
bardzo dobry
Wyciągi otwarte
8 z 8
Zjazd do doliny
możliwy
Trasy biegowe
0 km
Głębokość świeżego śniegu
5-10 cm
Ostatnie opady śniegu
7 dni temu
Ośrodek narciarski
otwarte
Długość trasy
0 km
wysokość n.p.m.
220 - 290 m
Wysokość pokrywy śnieżnej
60 cm (Dolina), 60 cm (Wzgórze)
Stan trasy
bardzo dobry
Wyciągi otwarte
8 z 22
Zjazd do doliny
brak danych
Trasy biegowe
0 km
Głębokość świeżego śniegu
2-5 cm
Ostatnie opady śniegu
3 dni temu
Ośrodek narciarski
otwarte
Długość trasy
0 km
wysokość n.p.m.
290 - 370 m
Wysokość pokrywy śnieżnej
60 cm (Dolina), 60 cm (Wzgórze)
Stan trasy
bardzo dobry
Wyciągi otwarte
10 z 10
Zjazd do doliny
możliwy
Trasy biegowe
0 km
Głębokość świeżego śniegu
2-5 cm
Ostatnie opady śniegu
3 dni temu
Ośrodek narciarski
zamknięte
Długość trasy
0 km
wysokość n.p.m.
270 - 280 m
Wysokość pokrywy śnieżnej
0 cm (Dolina), 0 cm (Wzgórze)
Stan trasy
zamknięta
Wyciągi otwarte
0 z 3
Zjazd do doliny
niemożliwy
Trasy biegowe
0 km
Głębokość świeżego śniegu
5-10 cm
Ostatnie opady śniegu
5 dni temu
Radar wiatru
Pogoda w 300 m
dziś
jutro
Przedpołudnie
-1
°
Popołudnie
2
°
usłonecznienie
0 h
Indeks UV
niski
0
niski
Porywy wiatru
40 km/h
Pogoda w 200 m
dziś
jutro
Przedpołudnie
-1
°
Popołudnie
2
°
usłonecznienie
0 h
Indeks UV
niski
0
niski
Porywy wiatru
40 km/h
Pogoda w 300 m
dziś
jutro
Przedpołudnie
-1
°
Popołudnie
2
°
usłonecznienie
0 h
Indeks UV
niski
0
niski
Porywy wiatru
40 km/h
Pogoda w 200 m
dziś
jutro
Przedpołudnie
-1
°
Popołudnie
1
°
usłonecznienie
0 h
Indeks UV
niski
0
niski
Porywy wiatru
40 km/h
Warto wiedzieć
Jak odróżnić mróz od przymrozku?
Warto to wiedzieć
Czym się różni zawieja od zamieci?
JavaScript is required to view this page.